Ένα καλά σχεδιασμένο Ηλεκτρονικό κατάστημα

Μέσω ενός καλά σχεδιασμένου Ηλεκτρονικού καταστήματος (eShop) μπορείτε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να πείσετε τους υποψήφιους πελάτες για την αξιοπιστία του καταστήματός σας.

Οι λεπτομέρειες στην εμφάνιση και την λειτουργικότητα είναι αυτές που κάνουν πραγματικά τη διαφορά σε ένα Ηλεκτρονικό λίγων κατηγοριών ή σε ένα Ηλεκτρονικό κατάστημα με χιλιάδες διαφορετικούς κωδικούς.

Αποκτήστε σε μας ένα eShop που θα ανταποκρίνεται και θα προσαρμόζεται αυτόματα σε κινητά και tablets, αλλά και στις ιδιαίτερες ανάγκες του αγοραστικού κοινού, με στόχο να προσελκύει συνεχώς νέους & ικανοποιημένους πελάτες.

Να είναι εύκολη διαχείριση στην προσθήκη ή αφαίρεση προϊόντων, στην διαχείριση τιμών εκπτώσεων και προσφορών, στην διαχείριση παραγγελιών, στην διαχείριση πελατών, ή ακόμα και στην παρουσίαση εταιρικών νέων.

H Loops έχει σαν βασική αρχή, να διερευνά και να  οργανώνει και να  υλοποιεί τα έργα, πάντοτε σε συνεργασία μαζί σας, για μια στοχευμένη & αποτελεσματική on-site στρατηγική.

Δεν δημιουργούμε απλώς ιστοσελίδες με κείμενα γεμίζοντας τες με άσχετο περιεχόμενο, αλλά αυτό που θέλουμε στην ουσία, είναι να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον του υποψήφιου πελάτη σας με πολύ προσεγμένο υλικό.


Εμπιστευτείτε μας, Έχουμε την εμπειρία να τα εφαρμόσουμε.